Jun
19
Problemer med brannmur
Skriv en ny kommentar Dag Frode Aasnes på 19 June 2018 11:22 AM

Om driftsavbruddet 19 juni 2018

Natt til tirsdag 19 juni oppstod det en feil på vår brannmur-løsning, og som en følge av installasjon av nye komponenter måtte vi bygge om vår tekniske infrastruktur.
Dette medførte nedetid på alle våre tjenester denne formiddagen.

Når en slik situasjon oppstår hos oss, garanterer vi at all energi fokuseres på å få løst problemet på kortest mulig tid. Det var derfor ikke mulig å få kontakt eller tilbakemeldinger i går formiddag mens arbeidet foregikk, verken på telefon, SMS eller e-post.

Vi kan ikke annet enn å beklage dette avbruddet, og vil tilstrebe å ha bedre informasjon i vår sentralbordløsning, dersom en slik situasjon skulle oppstå igjen i fremtiden.

med hilsen
FrontOffice Web Solutions

Kommentarer (0)