Oct
16
FrontSMS supportere nå UniCode tegnsett
Skriv en ny kommentar Dag Frode Aasnes på 16 October 2015 08:40 AM

Send SMS som med UniCode tegnsett.

Markedets enkleste SMS løsning supporterer nå unicode latin tegnsett, her er det masse fine bokstaver og symboler som kan generere fantastiske flotte reklame SMS.

Se link for tegnsett http://unicodelookup.com/#latin/2

Ved bruke av unicode tegnsett en 1 SMS = 70 karaktere, ved bruke av bokstaver a-->z er en sms = 140 karakterer. (æøå er i unicode tegnsettet)

Kommentarer (0)