Sep
24
Send SMS som FLASHSMS.
Skriv en ny kommentar Dag Frode Aasnes på 24 September 2015 08:49 AM

Send SMS som FLASHSMS.

Markedets enkleste SMS løsning har fått ny funksjon, nå kan du sende SMS som FLASHSMS men å legge til :  !?! + teksten i ditt emne feltet ( !?! trigger flash funksjonen) Les mer om SMS løsningen her

En Flash SMS er en type SMS som vises direkte på hovedskjermen uten brukermedvirkning og er ikke automatisk lagret i innboksen. Det kan være nyttig i nødssituasjoner som for eksempel en brann alarm eller tilfeller av konfidensialitet, som i å levere en engangspassord.
I din epost sett HØY VIKTIGHET før du sender eposten , da vil SMS sendes som flash sms eller legg til: !?! før din melding i Emne feltet da sendes også meldingen som FlashSMS:

FrontSMS