Jun
27
Nye IP adresser på linux servere
Skriv en ny kommentar Dag Frode Aasnes på 27 June 2018 09:06 AM

For noen av våre servere har vi fått nye IP adresser

79.161.108.4    ==>  212.33.130.10
79.161.108.10  ==>  212.33.130.11
79.161.108.20  ==>  212.33.130.12
79.161.108.30  ==>  212.33.130.13

Har du en ekstern sone fil som bruker disse adressene må den endres.

Les mer »

Jun
19
Problemer med brannmur
Skriv en ny kommentar Dag Frode Aasnes på 19 June 2018 11:22 AM

Om driftsavbruddet 19 juni 2018

Natt til tirsdag 19 juni oppstod det en feil på vår brannmur-løsning, og som en følge av installasjon av nye komponenter måtte vi bygge om vår tekniske infrastruktur.
Dette medførte nedetid på alle våre tjenester denne formiddagen.

Når en slik situasjon oppstår hos oss, garanterer vi at all energi fokuseres på å få løst problemet på kortest mulig tid. Det var derfor ikke mulig å få kontakt eller tilbakemeldinger i går

Les mer »

May
24
Informasjon om GDPR og personvern.
Skriv en ny kommentar Dag Frode Aasnes på 24 May 2018 10:42 AM
FrontOffice Web Solutions As informerer hermed deg som kunde om GDPR og våra vilkår. GDPR (General Data Protection Regulation) er en ny EU-regulativ som begynner å gjelde i hele EU den 25 mai 2018 og er mest relevant for deg som privatperson bosatt i EU/EØS.

FrontOffice vil jobbe kontinuerlig for at din private informasjon ikke kommer til ukjente tredjepart. Vi vet hvor din informasjon finnes lagret hos
Les mer »

Dec
14
FrontSMS markedsføring
Skriv en ny kommentar Dag Frode Aasnes på 14 December 2017 11:19 AM
Her er 10 uimotståelige grunner til å integrere SMS-markedsføring i din neste markedsføringskampanje:

1. Det er rimelig
  2. FrontSMS er nå du vil ha budskapet ditt ut kjapt og enkelt. Og det beste av alt: Hele 95 % av meldingene dine åpnes innen fem minutter.
  3. Den har høy avkastning.
  4. Det er øyeblikkelig.
  5. Med FrontSMS får du en komplett SMS-tjeneste med ditt eget kodeord (feks et firma- eller produktnavn).
  6. Ønsker du å kunne

Les mer »

Jan
11
Vi leverer Let's Encrypt SSL gratis på alle våre linux webhotell.
Skriv en ny kommentar Dag Frode Aasnes på 11 January 2017 02:39 PM

Kryptering på websider er nå gratis

Å ha SSL for på websidene til våre kunder er fremtidsrettet. Vi har derfor implementert Let's Encrypt SSL på alle våre Linux webhotell. Let's encrypt utsteder som kjent gratis SSL-sertifikater som krever fornying hver 60. dag, men dette blir oppdatert automatisk i bakgrunnen en måned før sertifikatet går ut.

Google har allerede raslet med sablene og sagt at sider som ikke har TLS-kryptering kommer til

Les mer »

Dec
14
Joomla! 3.6.5 er nå tilgjengelig
Skriv en ny kommentar Dag Frode Aasnes på 14 December 2016 11:47 AM

Dette er en sikkerhetsoppdateringen for 3.x serien av Joomla!

Den tar for seg tre sikkerhetsproblemer, diverse styrking av sikkerheten og tre feilrettinger. Vi
Les mer »