Hvor finner jeg webmailen min?
Skriv en ny kommentar Dag Frode Aasnes på 28 March 2014 10:46 AM

Bruker du IMAP vil du kunne ha all din e-post lokalt og på webben. Du finner din webmailadresse, ved å besøke følgende adresse, http://webmail.frontoffice.no/

Der angir du da hele e-postadressen din som brukernavn, og det tilhørende passordet, for e-postkontoen din.

Fordelen med webmail er at du kan sende og motta e-post, fra hvor som helst i verden, så lenge du har tilgang til en datamaskin med internettoppkobling.

(176 stemme(r))