Hva er forskjellen på POP3 og IMAP - protokollen?
Skriv en ny kommentar Dag Frode Aasnes på 27 December 2013 12:38 PM

Når du setter opp e-post i din e-post klient kan du velge mellom POP3 og IMAP protokollene. Velger du POP3, vil e-posten bli lastet ned lokalt til din maskin, og plassen på din e-postserver hos FrontOffice vil bli frigjort.

Hvis du derimot velger IMAP betyr dette at innholdet på e-post serveren hos oss synkroniseres med din datamaskin. Ved å benytte IMAP kan du således håndtere e-post fra flere maskiner, uten at den forsvinner fra serveren vår, med mindre den slettes fra e-post klienten eller på serveren vår.
Ved bruk av IMAP vil du bli fakturert ekstra hvis du går over maks GB på ditt webhotell. Hos oss vil du aldri få problemet med over kvote grensen på vår server.

Til informasjon benytter Webmail IMAP protokollen, for håndtering av e-post.
Les mer om vår epost tjeneste her

Standard POP3 port:   110

Standard IMAP port:   143

(175 stemme(r))