Kunnskapsbase
Error: 0x800CCC13
Skriv en ny kommentar Dag Frode Aasnes på 31 August 2011 07:29 PM

Feilen er ofte relatert til brannmur eller antivirus programmer. Skru av disse og slett alle e-post som ligger i utboks. Prøv å send en ny e-post. Løses problemet bør du laste ned en oppdatering til brannmur / antivirus programmet eller kontakte leverandøren for feilsøking.

(18 stemme(r))
Denne artikkelen var til hjelp
Denne artikkelen var ikke til hjelp

Help Desk Software by Kayako support.frontoffice.no/index.php?