Error: 0x800CCC0E
Skriv en ny kommentar Dag Frode Aasnes på 31 August 2011 07:28 PM

Sjekk at nettverkskabelen til pcen / modemet / routeren er tilkoblet. Feilen kan også være et resultat av at du har en eldre versjon av Norton Antivirus.

Feilen er rettet i senere versjoner av Norton, det kan derfor være smart å oppgradere programmet til siste versjon. Mer informasjon er å finne på Norton sine nettside