Error: 0x800CCC7D
Skriv en ny kommentar Dag Frode Aasnes på 31 August 2011 07:27 PM

Feilen tilsier at SSL er aktivert på kontoen din og at serveren du ønsker å benytte ikke støtter SSL. Du bør derfor skru av SSL i Outlook.

Dette gjør du enkelt ved å  g å til verktøy --> kontoer --> velg kontoen og deretter alternativer.

Velg så avansert og avhuk SSL funksjonen.

Deretter lagrer du endringene og prøver på nytt. Slett all e-post som ligger i utboks før du sender en ny e-post.