Error: 0x800CCC0D
Skriv en ny kommentar Dag Frode Aasnes på 31 August 2011 07:35 PM

Outlook får ikke kontakt med e-post serveren
. Feilen kan være to-delt. Prøv derfor først å se om du får opp websider som www.vg.no eller www.google.com. Oppnår du ikke kontakt med disse sidene ligger feilen trolig hos din linjeleverandør. Du bør derfor kontakte dem for videre support og feilsøking.

Får du derimot opp websidene er feilen enten en årsak av at du har feil e-post server registrert i Outlook eller at serveren er midlertidig nede. For status på sistnevnte oppfordrer vi deg til å kontakte Teknisk Support.

(546 stemme(r))