FrontMail er løsninger for e-post brukere i utlandet
Skriv en ny kommentar Dag Frode Aasnes på 28 March 2014 10:48 AM

For Mobile brukere

1. Mobile brukere forventer å hente ned sin e-post i sanntid via deres mobil telefon, PDA'er, eller bærbare pc'er. Svært ofte vil e-post med store vedlegg bremse dette drastisk. Ideelt skal en mobil bruke ha muligheten å laste ned sine vedlegg når man trenger dem. Her kommer FrontMail inn som den perfekte løsningen.

1. Henter du e-post via din bærbare pc og bruker EDGE/3G/Turbo-3G til Kr: 12.50,- kr per MB vil nedlasting av en enkel e-post på 3MB koste deg Kr: 37.50,- ved bruk av FrontMail koster dette ca: Kr: 0.05,-

1. Reiser du til utland kan kostnadene skremme hvem som helst!

1. GPRS-, EDGE-, UMTS-priser i utlandet
    Her er Telenor sine priser for bruk av GPRS, EDGE og UMTS i utlandet og på skip. Vi gjør oppmerksom på at det ikke gjelder noen begrensning på 75 kroner per dag i utlandet. Abonnementer med fastpris på datatrafikk må også betale løpende kostnader i utlandet. Dette gjør at det fort kan bli kostbart å laste ned store mengder e-post med for eksempel en film, i utlandet.

2. Bruk av GPRS, EDGE, UMTS for abonnement og kontantkort

Norden1 25,00 Kr/MB
    Europa 40,00  Kr/MB
    Resten av verden 112,50 Kr/MB
    Skip 112,50 Kr/MB

(588 stemme(r))