Error: 0x800CCC0F
Skriv en ny kommentar Dag Frode Aasnes på 31 August 2011 07:39 PM

Disse feilmeldingene kan vises hvis Microsoft Outlook eller Microsoft Outlook Express ikke kan opprette en tilkobling til e-postserveren. Disse feilmeldingene skyldes ofte ett av følgende:

• Uriktige kontoinnstillinger

Feilen er normalt en konsekvens av at du har innstallert et antivirus program (norton antivirus o.l) som sjekker e-post for virus før de sendes. Deaktiver e-post sjekk funksjonen i antivirus programet og slett alle e-poster i utboks før du prøver å sende på nytt. Vedvarer feilen, ta kontakt med kundeservice

(745 stemme(r))