FrontOffice tilbyr idag fire ulike måter å betale faktura på.
Skriv en ny kommentar Dag Frode Aasnes på 20 September 2016 12:56 PM

FrontOffice Web Solutions tilbyr idag fire ulike måter å betale faktura på.

Enten du bestiller ny tjeneste eller tjenesten fornyes vil du få muligheten til å betale med kort. Dette er vår gebyrfrie løsning, og det vil etter betaling genereres fakturabilag som kan brukes til regnskap.

Foretrekker du istedet å få faktura tilsendt har vi per dags dato følgende alternativer:

1. Papirfaktura (kr. 65 per faktura)
  2. Epostfaktura (PDF, kr. 19 per faktura)
  3. EHF (kr. 19 per faktura)
  4. eFaktura (kr. 19 per faktura)
(1004 stemme(r))