Hvorfor får jeg ikke sendt epost?
Skriv en ny kommentar Dag Frode Aasnes på 28 March 2014 10:47 AM

For at epost skal kunne sendes må epost klient programmet stilles inn slik at det bruker passord for utgående mail også.

Dette gjøres på følgende måte (outlook ekspress) : verktøy (tools) ---> kontoer (accounts) Velg din konto og trykk på knappen egenskaper (properties) klikk på flaggfanen servers (nr. 2 fra venstre) og huk av for at "min utgående server krever autorisasjon" og velg bruk samme innstillinger som innkommende mail.

(976 stemme(r))