Outlook Express 6 tips ved videresending av epost
Skriv en ny kommentar Dag Frode Aasnes på 28 March 2014 10:47 AM

Når du videresender en e-post har du sikkert lagt merke til at den originale teksten er merket ut med en ”>” for å skille den fra den eventuelle nye teksten som er lagt til.

Hvis du ønsker å fjerne merkingen kan det enkelt konfigureres. 1. Start opp Outlook Express 2. Gå til Tools -> Options 3. Trykk på skillearket Send 4. Under Mail Sending Format trykker du på knappen Plain Text Settings 5. Ta bort haken for Indent the original text with < when replying or forwarding

(853 stemme(r))