Hvor enkelt er det å sende Sms fra din epost klient?
Skriv en ny kommentar Dag Frode Aasnes på 10 January 2017 12:06 PM

Abonnerer du på vårt Sms tjeneste er det svært enkelt å sende SMS fra din epost klient (eks outlook).

Opprett en ny e-post melding hvor Til: feltet fylles ut med mobilnr eks: +4790832745@frontsms.no og din sms meldling i Body: feltet og trykk Send. (akkurat som du sender en e-post men med mobilnr i det ene feltet). Det kreves ingen installasjon/konfigurering av programvare på brukerens side.

(937 stemme(r))