Hva skjer dersom man ikke betaler ?
Skriv en ny kommentar Dag Frode Aasnes på 20 September 2016 12:54 PM
Dersom det skulle oppstå betalings problemer, anbefaler vi på det sterkeste at du tar kontakt med faktura service via vårt kontakt skjema. Du vil da kunne få hjelp til utsettelse og/eller oppdeling av faktura.

Abonnement som ikke blir betalt, vil etter to purring bli sendt til inkasso og alle tjenester blir da automatisk sperret. Abonnenten vil da bli belastet med 320,- + mva. for gjenåpning.

Det dummeste du kan gjøre, er å la være å ta kontakt!
Har du inngått avtale om å motta faktura fra oss oftere enn tolv måneder, vil denne avtalen samtidig bli sagt opp, og beløpet for hele avtale perioden forfalle til betaling.

Tatt i betraktning de muligheter som finnes for å unngå purring og inkasso ved å ta kontakt med oss på et tidlig tidspunkt, så burde inn drivning av beløpet være unødvendig.
(1420 stemme(r))