Hvordan sette opp iPhone e-post klient mot Mdaemon e-post server
Skriv en ny kommentar Dag Frode Aasnes på 24 November 2011 12:36 PM

Hvis du skal bruke din iPhone fra utenfor nettverket (som du sikkert er), så må du sikre at MDaemon serveren er tilgjengelig for din iPhone når den kobler fra Internett tilbake til serveren din.

Dette vil vanligvis kreve at din router / brannmur er konfigurert riktig, slik at MDaemon server er tilgjengelig på følgende porter: -

IMAP: TCP port 143
SMTP: TCP port 25

Vi anbefaler å bruke IMAP, men hvis du skal koble til ved hjelp av POP i stedet, så du trenger tilgang på TCP-port 110 i stedet for 143. Hvis du skal bruke SSL krypterte tilkoblinger (hvis du ikke er sikker, så er du sannsynligvis ikke), den aktuelle porten tallene er som følger: -

IMAP over SSL: TCP-port 993
POP over SSL: TCP port 995

Kontroller at du tidligere har logget på kontoen din via WorldClient minst én gang - dette sikre at alle dine vanlige personlige mapper som "Kladd, Sendte elementer, Slettede elementer er til stede sammen med innboksen.

Gå inn på iPhone-"Innstillinger" og deretter velg "Mail, kontakter, kalendere".

Velg "Legg til konto" ...

... og deretter "Other" fra listen.

Fyll ut detaljene ...

Navn: Ditt navn
Adresse: Din e-postadresse
Passord: Din MDaemon passord
Beskrivelse: Uansett hva du liker her, men vanligvis din e-postadresse eller navn

... og klikk "Lagre"

På "New Account" skjermbildet, velg IMAP (IMAP er langt bedre enn POP) og fullstendige detaljene som følger: -

Innkommende e-posttjener
Host Name: Din IP-adresse eller vertsnavn
Brukernavn: Din e-postadresse
Passord: Din MDaemon passordet (dette skal være ferdig allerede)

Utgående e-posttjener
Host Name: Din server's IP-adressen eller navnet på nytt
Brukernavn: Din e-postadresse på nytt
Passord: Din MDaemon regningen passord på nytt

... og klikk "Lagre".

Hvis du får følgende feilmelding bare å klikke "Yes"for å fortsette

Når dette er gjort, bør du være tilbake til følgende skjermbilde som viser den nye e-postkontoen.

Velg den nye kontoen, rull deretter ned og klikk på knappen 'SMTP' fordi vi ønsker å sjekke at det er valgt riktig SMTP port å bruke.

Klikk på "Primary Server"-knappen for å vise server detaljene.

I nesten alle tilfeller, bør "Server Port" settes til 25.

Før vi kan konfigurere iPhone til å bruke din MDaemon kontoens server side IMAP mapper for Sendt, Utkast og Slettede elementer, må vi tilgang til kontoen din fra iPhone, slik at den kan synkronisere mappen listen. For å gjøre dette, bare å gå tilbake til din iPhone hjem-skjermen, og deretter gå inn i Mail.

Klikk på knappen "Postkasser" og du bør se de samme mappene som du ser i din WorldClient kontoen.

Nå gå tilbake til din e-innstillingene som beskrevet ovenfor, velg e-postkontoen din, bla ned og klikk "Avansert".

Konfigurer "Postkasse atferd" som vist nedenfor: -

Og det er det!