Konfigurere en iPhone / iPad å bruke ActiveSync:
Skriv en ny kommentar Dag Frode Aasnes på 01 October 2012 09:25 AM

ActiveSync Implementation Requirement

Advarsel: Når du aktiverer ActiveSync for MDaemon første gang:

• Det vil fjerne den eksisterende kontakt-og kalenderinformasjon og erstatte den med MDaemon data. Vær derfor sikker på at du har en komplett sikkerhetskopi av enheten før du synkroniserer første gang. Du kan rådføre deg med enhetens manual for instruksjoner om hvordan du sikkerhetskopierer enheten.
  • All første gang synkroniseringen med ActiveSync vil være enveis synkronisering fra serveren til enheten! Etter den første synkronisering, vil den synkronisere bli toveis.
  • ActiveSync er en web-tjeneste forlengelse, og vil ikke fungere hvis din web-server (for eksempel WorldClient) ikke kjører på port 80 (for http) og / eller port 443 (for https). ActiveSync vil ikke fungere på andre porter.
  1. Trykk på Innstillinger
  2. Trykk på Mail, Contacts, Calendars
  3. Trykk på Add Account
  4. Trykk på Microsoft Exchange
  5. Fyll ut følgende felt i Account Setup dialogboksen:
    • Skriv inn e-post: Ditt fulle e-postadresse (eksempel: dave@example.com)
    • Skriv Domene: 'domene ' andel av e-postadressen din (f.eks: example.com)
    • Skriv inn Brukernavn: 'bruker ' andel av e-postadressen din (f.eks: dave)
    • Skriv inn Passord: Ditt passord.
    • Skriv Beskrivelse: Endre dette hvis ønskelig

6. Trykk på Next
  7. Account Setup dialog vil forbli skjermen, men feltet Server vil bli aktive. Fyll inn navnet på serveren (Må være hos oss: webmail.frontoffice.no)
  8. Trykk på Next
  9. Hvis du har en SSL-sertifikat:
    1. Legg merke til "Kan ikke verifisere Server Identitet" feil og Touch Fortsett
  10. Hvis du ikke bruker SSL (deaktiverer vil være nødvendig i et senere trinn):
    1. Du vil motta en feilmelding "Kan ikke bekrefte kontoinformasjon.
    2. Trykk OK for å fjerne feilmeldingen
    3. Trykk Save
  11. Trykk Save
  12. Sett Mail glidebryteren til OFF, sette kontakter og kalendere skyveknappene basert preferanser.
  13. Trykk Save
  14. Trykk  Fetch New Data
  15. Bla til bunnen og trykk Advanced
  16. Trykk kontoen du nettopp la til (som standard, heter det Exchange).
  17. Trykk Fetch
    Note: Gjennomføringen av ActiveSync for MDaemon 12 støtter ikke push, enheten å hente endringene enten en timer eller som tilgang til dataene. Hvis du endrer innstillingene til Fetch, og sette tidtakeren til hvert 15. minutt (i ovennevnte trinn 15), da vil du endringer gjort fra WorldClient løpet av 15 minutter uten å åpne programmet.

18. Hvis du ikke bruker SSL (dette er aktivert som standard på de fleste enheter):
    1. Gå tilbake til Accounts bildet
    2. Trykk på Exchange
    3. Trykk på Account Info
    4. Finn 'Use SSL' og sett denne til  OFF
    5. Trykk Done