Hvordan kan jeg overføre e-poster fra en ISP email adresse til en annen?
Skriv en ny kommentar Dag Frode Aasnes på 28 March 2014 10:46 AM

Nesten alle isp e-postleverandører støtter POP3 eller IMAP for å sende eller motta e-posten, og det gjør at du kan bruke disse e-konto med din e-postklienter som Thunderbird eller Outlook.

Her er alternativet som du kan bruke til å overføre e-post fra en ISP email adresse til en annen isp e-postkonto.

* Bruk en av e-postklient som Thunderbird eller Outlook.
* Last ned alle e-poster fra tidligere ISP e-postadresse til din harddisk ved hjelp av e-postklient (bruk Pop3).
* Nå Send e-postene til automatisk eller manuelt fra e-postklienten (Outlook eller Thunderbird) til den nye e-postkontoen.
* Når du igjen ønsker å overføre e-post fra isp e-postadresse og bruker den samme fremgangsmåten, men være tydelige på at e-postklienten ned den bestemte e bare én gang.

Du kan bruke denne metoden til å overføre e-post fra din gamle isp e-postkonto.

Før du bruker disse trinnene prøve en løsning, Prøv å finne "automatisk videresende e-post" Alternativer på din ISP e-postadresse innstillinger. Og hvis du fikk valget deretter overføre e-post gjennom at alternativet til en annen e-postadresse.

Jeg ønsker også å minne deg på at hvis du bruker gratis e-post e-postkonto og deretter Yahoo Mail og Windows Live Hotmail gir deg mulighet til å overføre dine e-poster automatisk fra en e-postadresse til en annen, men e leverandøren må være det samme.