Lagre SMS Maler i Outlook.
Skriv en ny kommentar Dag Frode Aasnes på 18 May 2017 11:17 AM

Har du en SMS som du sender fra Outlook ofte til mange personer ofte er det greit å lagre den som en mal i outlook.

Etter at malen er ferdig IKKE TRYKK SEND men trykk på LAGRE knappen, da lagres malen i outlook under Kladd. Neste gang du skal bruke denne malen finn den under KLADD høyre klikk på malen og velg Videresend.

Kjøp FrontSMS eller bestill Demo her.

(32 stemme(r))