Masse utsending av SMS via e-post.
Skriv en ny kommentar Dag Frode Aasnes på 01 November 2018 11:47 AM

FrontSms er skreddersydd til bruk for masse utsendelse av SMS meldinger. Med FrontSms kan du enkelt sende ut nyhetsbrev, kampanjer, drifts meldinger til et stort antall kunder.

Ønsker du å send SMS til alle ansatte i bedriften din etc, eks ved møte innkallelse kl 14:00 i kantinen og du vil at alle ansatte skal får sms samtidig (ikke en og en) er dette den rette løsningen for dere.

Etter SMS meldingen legges distribusjonslisten, den starter med %!% telefonnummer, telefonnummer, komma eller semikolon mellom hvert nummer og maks 50 000 nummer om gangen og avslutt med %!%.

Distribusjonslisten vil ikke bli vist sammen med SMS meldingen.