Hvor enkelt er det å sende Sms fra din e-post klient?
Skriv en ny kommentar Dag Frode Aasnes på 18 May 2017 11:32 AM

Hvor enkelt er det å sende SMS fra din e-post klient ?

Med e-post er det svært enkelt å sende SMS melding, enten som vanlig SMS eller som FlashSMS.

Opprette en ny e-post melding hvor Til: feltet fylles ut med mobilnummer til personen som skal motta SMS, eks: +47.xxx@frontsms.no ( vi trenger ikke landskode for å sende i Norge, kun til utlandet.) og din sms melding i Emne: og/eller Body: feltet og trykk Send.  (akkurat som du sender en e-post men med mobilnummer i det ene feltet). Det kreves ingen installasjon av programvare på avsender eller mottaker side.

Kjøp FrontSMS eller bestill Demo her.

NB!, vi kan sette opp systemet til å kun bruker Emne feltet, Innhold feltet eller begge feltene).

FrontSMS

(33 stemme(r))