Hvordan legge til helligdager i kalenderen?
Skriv en ny kommentar Dag Frode Aasnes på 31 August 2011 07:18 PM

Hvordan legge til helligdager i kalenderen?

Det kan i mange tilfeller være nyttig å se norske og/eller andre lands helligdager i Outlook-kalenderen sin.

1. Velg Verktøy fra toppmenyen, og Alternativer (Tools - Options)
2. Klikk på Kalenderalternativer (Calendar Options)
3. Klikk på Legg til helligdager (Add Holidays)
4. Huk av for de landene du vil ha oversikt over i kalenderen din, f.eks. Norge.
5. Velg OK.

Nå har du oversikten over alle helligdager i kalenderen din.
NB! Ikke gjør det flere ganger, da får du dobbelt opp!

(54 stemme(r))